Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Două mașini s-au răsturnat în șanț, pe DN2. Două femei au fost rănite

Un accident rutier a avut loc pe DN2, în afara localității Bunești, joi seară. În timp ce conducea un autoturism, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, o tânără de 20 de ani din municipiul Suceava a pierdut controlul asupra direcției de mers și a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-un șanț.

Totodată, întrucât nu a păstrat o distanță suficientă în mers față de autoturismul care circula în fața sa și condus de tânăra de 20 de ani, un bărbat de 27 de ani, din municipiul Suceava, a încercat să evite coliziunea, moment în care, a intrat într-un șanț de pe sensul opus.

În urma accidentului, a rezultat rănirea uşoară a conducătoarei auto de 20 de ani și a unei femei de 77 de ani din Suceava, pasageră în autoturismul condus de aceasta.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, tinerei de 20 de ani i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, transmite IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*