Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

O suceveancă a țepuit statul cu peste 1.000.000 de lei cu păcănele ilegale. Procurorii au trimis-o în judecată

O femeie din comuna Vatra Moldoviței a fost trimisă în judecată după ce a făcut bani frumoși din jocuri de noroc ilegale.

Pe 5 ianuarie, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a Lilianei Larisa Niga, pentru săvârşirea infracţiunii de desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie a oricăreia dintre activităţile din domeniul jocurilor de noroc.

Anchetatorii au arătat că în calitate de administrator al SC R.N. S.R.L. Vatra-Moldoviţei, aceasta a deţinut în incinta spaţiului comercial pe care îl administra, situat în comuna Vatra-Moldoviţei,  un mijloc de joc de tip slot-machine dotat cu acceptoare de bancnote, care la momentul constatării săvârşirii infracţiunii era funcţional şi conectat la sursa de curent, şi a desfăşurat fără licenţă sau autorizaţie activităţi din domeniul jocurilor de noroc.

„În cauză a fost stabilit un prejudiciu creat prin săvârşirea infracţiunii în valoare totală de 1.081.895 lei reprezentând prejudiciul total adus bugetului general consolidat al statului, sumă ce se compune din contravaloarea taxei anuale aferentă licenţei de organizare a jocurilor de noroc tip slot-machine, cuantumul taxelor anuale de autorizare aferente exploatării numărului minim obligatoriu de jocuri (75 mijloace de joc) şi taxele anuale speciale de viciu pentru jocurile de noroc caracteristice slot-machine, pentru un număr minim de 75 mijloace de joc), taxe nedeclarate şi neachitate”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. O suceveancă a țepuit statul cu peste 1.000.000 de lei cu păcănele ilegale. Procurorii au trimis-o în judecată | Moldova24

Lăsați un comentariu

*