Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO! Coroană de flori depusă de președintele CJ la Ansamblul monumental ”Podul Înalt”

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, miercuri, în județul Vaslui la manifestările prilejuite de aniversarea a 543 de ani de la Bătălia de la Podul Înalt.

Gheorghe Flutur a depus o coroană de flori la Ansamblul monumental ”Podul Înalt”, iar în discursul său a evocat personalitatea Marelui Voievod Ștefan cel Mare și Sfânt, care „peste vreme rămâne un reper în credință și pe care trebuie să-l pomenim când vorbim, acum în Anul Centenar, de unirea și întregirea neamului românesc, un model de vitejie, de inițiativă si diplomație”.

”Suntem în Anul Centenar, și iată, Ștefan cel Mare ne adună și ne unește din nou. Anul trecut, în Cetatea de Scaun a Sucevei ne întâlneam, reprezentanți din toată Moldova, pentru a deschide Programul Ștefanian, moment în care, în capela Cetății, au fost pomeniți 72 de domni moldoveni, aici unde nu s-a mai slujit de 350 de ani. Anul acesta avem multe acțiuni pe care să le facem împreună în cadrul Programului Ștefanian. Lansăm Drumul lui Ștefan care trece și pe aici pe la Dumneavoastră, prin Vaslui și prin toată Moldova.  Acum, poate mai mult ca oricând, avem nevoie de unitate”, a spus Flutur.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Coroană de flori depusă de președintele CJ la Ansamblul monumental ”Podul Înalt” | Moldova24

Lăsați un comentariu

*