Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Mesaje pline de regret transmise de cei care au cunoscut-o pe profesoara Viorela Mațipiuc. „A fost un om de milioane, cu adevărat devotată meseriei”

Moartea profesoarei Viorela Mațipiuc, de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” din Suceava a fost un șoc pentru cei care au cunoscut-o.

La doar 36 ani, aceasta a murit duminică, 7 ianuarie, iar miercuri va fi condusă pe ultimul drum. Doamna profesoară suferea de cancer.

Iată câteva dintre mesajele transmise pe pagina de Facebook a colegiului de cei care au cunoscut-o și au iubit-o:

  • Dumitraş Alexandra Elena:  Inca nu imi vine sa cred. Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca in pace! A fost o deosebita placere sa o am ca profesoara!
  • Andreea Elena Ivan: Dumnezeu sa o ierte! O doamna profesoara buna la suflet! Am cunoascut-o, din pacate prea tanara pt a pleca dincolo!
  • Patrick Angel: Dumnezeu sa te odihneasca in pace scumpa matusica! Ai fost un om minunat, o matusa extraordinara, noi am copilarit impreuna am fost ca fratii… Poate ca noi , niste simpli muritori nu te am meritat. Ai plecat si ne ai lasat un gol irecuperabil. Ai plecat mult prea devreme…De ieri ma simt mult mai singur, mult mai sarac…Nu te voi uita niciodata om frumos…te voi pastra mereu in suflet si in amintire. Ai suferit nemeritat mult prea mult in ultima perioada. Suferinta ta a fost si este si suferinta noastra. Dumnezeu sa Te odihneasca in pace!
  • Nicoleta Apetrei: Doamne fereste, dar era tanara!! Era foarte dedicata si ii placea elevii care ii stiau materia, de altfel am avut si cea mai mare medie la module….dumnezeu sa o ierte, chiar e un soc
  • Dana Alina: Dumnezeu sa o odihneasca in pace !!! Am avut bucuria sa o cunosc … și mi o voi aminti mereu ca un OM , deosebit , plină de viața , dedicată profesiei și celor din jur .. de o moralitate exemplara !!! Condoleanțe familie !!!
  • Sandu Viorica Elena: Chiar am ramas fara cuvinte .prea devreme a plecat dintre noi avea un baietel cred k are acum varsta de 11 ani a ramas fara mama la o varsta foarte fragedă .Sincere condoleante si fie ca bunul Dumnezeu sa aibe grija de sufletul ei tanar de mama devotata si sa vindece ranile familiei îndurerate.nu pot sa cred ink nu imi vine sa cred
  • Paula Alexandra: Dumnezeu sa o odihnească in pace!!! A fost un profesor extraordinar si iubitor. Mi-a fost profesoara si in ultimul an mi-a fost si vecina si s-a simtit suferinta familiei. Familia este distrusa de durere. Condoleante.
  • Cristina Prorociuc: Condoleanțe familiei! O profesoară foarte dedicată și alături de elevi! Dumnezeu să o odihnească în pace!
  • Saghin Miha: Dumnezeu sa va aibe in paza lui și condoleante familiei și putere de a trece peste această durere!Ati fost un dascăl minunat și ma bucur ca am avut ocazia sa va cunosc si in alte împrejurări! Dumnezeu sa va ierte !
  • Hlamaga Mihaela: Dumnezeu să o ierte! Era o profesoară de milioane. Nici nu am cuvinte să o descriu. Îmi pare tare rău.
  • Mihaela Maria: Dumnezeu sa o ierte!Ramas bun dna profesoara,nu te v.om uitat niciodata!Condoleante familiei
  • Oana Botezat: Dumnezeu să o odihnească în rândul dreptilor! O persoană deosebită, intr-adevar! Sincere condoleante familiei! Tot ce putem face acum este să facem o rugăciune pentru sufletul ei!

Doliu la un cunoscut colegiu din Suceava. Una dintre cele mai iubite profesoare s-a stins din viață

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*