Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Anchetă internă la Spitalul Suceava după ce o femeie a murit pentru că medicii nu și-au dat seama că avea peritonită

spitalul judetean de urgenta suceavaConducerea  Spitalului de Urgenţă din Suceava a declanșat, luni, o anchetă internă după ce o femeie de 63 de ani a murit pentru că medicii nu și-a dat seama că suferă de peritonită.

„Nimeni nu este indiferent când moare un pacient. Evident că spitalul îşi pune probleme şi dorim să vedem ce s-a întâmplat. Nu suntem zen”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului, Mihai Ardeleanu.

El a precizat că femeia avea glicemia foarte mare, peste 700, iar acest lucru nu permitea nicio intervenție chirurgicală. Medicul susține că ecografia realizată în seara internării nu era foarte elocventă întrucât femeia era supraponderală.

Între timp însă, fiul femeii, Vincent Tecuceanu, este hotărât să dea în judecată spitalul, dar şi medicii care s-au ocupat de caz.

Acuzații grave! Un tânăr îi învinovățește pe medicii suceveni de moartea mamei sale. „Nimeni nu o băga în seamă, nimeni nu făcea nimic”


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Anchetă internă la Spitalul Suceava după ce o femeie a murit pentru că medicii nu și-au dat seama că avea peritonită | Moldova24

Lăsați un comentariu

*