Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

A băut până n-a mai știut de el, de Sfântul Ioan, apoi a urcat la volan. Când a dat nas în nas cu poliția a intrat cu mașina direct într-un gard

Un bărbat a chefuit, de Sfântul Ioan, cu mult alcool, apoi s-a urcat la volan. Când a dat nas în nas cu polițiștii, a intrat direct într-un gard.

Un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Suceava arată că duminică noapte, în timp ce acționa pe DJ 175, din comuna Izvoarele Sucevei, o patrulă din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Pojorâta, a efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, moment în care, conducătorul auto a virat brusc spre dreapta, acroșând un gard din apropiere.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto, identificat de polițiști ca fiind un localnic de 63 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” şi „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice necesare în vederea determinării alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A băut până n-a mai știut de el, de Sfântul Ioan, apoi a urcat la volan. Când a dat nas în nas cu poliția a intrat cu mașina direct într-un gard | Moldova24

Lăsați un comentariu

*