Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Noi curse aeriene de pe Aeroportul Suceava, din primăvară. Vezi spre ce destinații!

Noi curse aeriene vor fi operate de pe Aeroportul Suceava, din primăvară. Potrivit președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, Spania este o nouă destinație externă de pe Aeroportul Suceava, dar și un zbor spre Italia – Verona, plus zboruri interne cu Bucureștiul

„După cum spuneam, suntem în discuții pentru introducerea de noi zboruri de pe Aeroportul Suceava. Foarte multe solicitări au venit de-a lungul timpului din partea celor din Diaspora care ne-au cerut zbor spre Spania. Pot să spun că acest lucru se va întâmpla chiar în această primăvară. Este o nouă premieră pentru aeroportul sucevean. Suntem la finalul discuțiilor cu compania aeriana COBREX TRANS pentru operarea a încă două destinații externe de pe Aeroportul sucevean începând din primăvară”, a declarat Flutur.

Este vorba despre Suceava- Madrid (Spania) și Suceava – Verona (Italia), fiecare cu câte două frecvente pe săptămână. Compania va opera cu o aeronava de tip Boeing 737 -300 cu 148 de locuri. In zilele de operare va fi realizată și o cursă internă cu Bucureștiul.

Urmează ca în zilele următoare compania să comunice deja programul de operare.

„Așadar, din primăvară, încă o companie va opera pe Aeroportul Suceava, introducând o nouă țară ca destinație – Spania și încă un zbor spre Italia (pe rute externe), precum și noi zboruri interne Suceava-București. Continuăm discuțiile pentru introducerea de noi zboruri – va fi un nou anunț zilele viitoare, și continuăm demersurile pentru dezvoltarea Aeroportului Suceava”, susține Flutur.


Loading...

loading...

7 Comentarii

  1. Stanculea silvia says:

    De ce nu s-ar infiinta o cursa Suceava _ Constanta pentru perioada estivala.Pentru noi cei din nord este grau de ajuns la mare.Ma gandesc la tren care nu are vagon de dormit.

    Răspunde
  2. Mariana says:

    Felicitări pentru zborul Suceava -Verona …

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Botoșănenii beneficiază de noi curse de pe Aeroportul de la Salcea. Vezi spre ce destinații! | BotosaniNews.ro
  2. Noi curse aeriene de pe Aeroportul Suceava, din primăvară. Vezi spre ce destinații! | Moldova24
  3. Botoșănenii beneficiază de noi curse de pe Aeroportul de la Salcea. Vezi spre ce destinații! | Moldova24
  4. Curse charter spre Bodrum și Antalya, lansate la Suceava | SuceavaNews.ro
  5. Curse charter spre Bodrum și Antalya, lansate la Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*