Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Polițistul Ciprian Șfichi ar putea fi externat săptămâna viitoare. Directorul spitalului: Nu cred că va putea lucra pe același post

Polițistul SAS din Suceava, Ciprian Șchi, care a fost rănit cu o sabie de un interlop, în timpul unei percheziții la Rădăuți, ar putea fi externat în cursul săptămânii viitoare, potrivit reprezentanților Spitalului de Neurochirurgie Iași.

Directorul Spitalului de Neurochirurgie Nicolae Oblu din Iaşi, Lucian Eva, a declarat pentru Agerpres, că  Ciprian este bine, vorbește, mișcă piciorul și mâna dreaptă, dar pe partea stângă mai sunt probleme.

„Cred că săptămâna viitoare va fi externat. Urmează să vedem toate demersurile. Nu cred că va putea lucra pe acelaşi post. E prematur acum să vorbim de chestiunea asta, dar o reintegrare socială va fi posibilă. Urmează să facă recuperare. Depinde foarte mult de el. În mare parte este recuperabil”, a declarat, pentru AGERPRES, Lucian Eva, citat de StirileProtv.ro.

Poliţistul lucrează de 12 ani în Poliţia Română, este căsătorit şi are doi copii. Acesta făcea parte dintr-o echipă de patru luptători de la Serviciul de Intervenţii şi Acţiuni Speciale şi participa la percheziţii privind destructurarea unei grupări de trafic de droguri, în Rădăuţi.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*