Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Accidente cu cinci victime la Bunesti și Cumpărătura

Două accidente rutiere din care au rezultat cinci victime au avut loc, joi seară, la Bunești, satul Petia, și Cumpărătura.

La data de 04.01.2018, ora 18.00, în timp ce conducea autoutilitara pe D.C. 1 din localitatea Petia, un bărbat de 46 ani din comuna Bunești, intenţionând să intre într-o curte, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de mers înapoi și a fost acroșat de autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 22 ani, din comuna Vulturești. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto și a unui bărbat de 40 ani din comuna Bunești, pasager în autoutilitară. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.  În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

La Cumpărătura, o mașină, în care se aflau două persoane, s-a răsturnat. După evaluarea medicală, acestea au refuzat transportul la spital.

În ambele evenimente rutiere, polițiștii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-au produs.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. FOTO! Mașină răsturnată la Cumpărătura | SuceavaNews.ro
  2. FOTO! Mașină răsturnată la Cumpărătura | Moldova24

Lăsați un comentariu

*