Vineri 29 Martie 2024, Actualizat acum 88 zile 12:00 am

Un tată i-a tras o palmă unui consătean sub privirile fiului său, la Sucevița. Motivul pentru care și fiul său este acum cercetat de polițiști

Un tată i-a tras o palmă unui consătean din Sucevița chiar sub privirile fiului său. Acum amândoi sunt cercetați de polițiști.

Totul s-a petrecut miercuri seară. În timp ce se deplasa pe DC neclasificat Voievodeasa, din comuna Sucevița, un bărbat de 51 de ani din localitate, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a avut un conflict cu un localnic de 34 de ani, care se afla într-un autoturism condus de fiul său minor de 16 ani din aceeaşi localitate și care, l-a lovit cu palma.

Victima a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul i-a fost încredințat pentru a fi condus pe drumurile publice de tatăl său. În cauză s-a întocmit dosar penal, minorul fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, iar bărbatul de 34 de ani sub aspectul comiterii infracțiunilor de ”încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere” și „lovire sau alte violențe”, ce va fi soluționat procedural”, precizează Poliția Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*