Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un adolescent de 17 ani a urcat la volanul unei mașini și s-a răsturnat cu ea la Salcea

Un adolescent, în vârstă de 17 ani, din comuna Verești, a urcat fără permis la volanul unei mașini și s-a răsturnat cu ea.

Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, la data de 29 decembrie 2017, ora 16.15, în timp ce acționa pe DN 29, din orașul Salcea, o patrulă de poliție a identificat un autoturism cu număr de înmatriculare provizoriu răsturnat și în apropiere pe conducătorul auto, un minor de 17 ani, din comuna Verești, care prezenta uşoare zgârieturi la nivelul feței.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că, minorul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autorizaţia provizorie de circulaţie este expirată din 19.10.2017.

La faţa locului a intervenit un echipaj al ambulanței, care i-a acordat îngrijiri medicale, conducătorul auto refuzând transportul la spital pentru investigații.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*