Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

ISU Suceava face angajări. Vezi pe ce posturi!

Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Bucovina” al județului Suceava organizează concursuri pentru ocuparea a trei posturi de execuție vacante, aferente funcției de Subofițer Tehnic Principal – la Compartimentele Financiar, Achiziții Publice și Tehnologia Informației, prin încadrare directă, din rândul persoanelor care îndeplinesc condițiile legale, criteriile specifice și cerințele pentru ocuparea posturilor vacante, potrivit unei informări a ISU Suceava.

Pentru mai multe detalii, accesați linkul: http://pompierisv.ro/?f=domenii/anuntconcurs.html

De asemenea, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, organizează concurs pentru ocuparea postului de execuție vacant, aferent funcției de ofițer specialist II – instructor sportiv – la Serviciul Pregătire pentru Intervenție și Reziliența Comunităților, prin încadrare directă, pentru 7 inspectorate județene, inclusiv pentru ISU Suceava.
Pentru mai multe detalii, accesați linkul: https://www.igsu.ro/anun…/anunt_con_instruct_sportiv_dec.pdf


Loading...

loading...

1 Comentariu

  1. dorel says:

    ISU sa stinga focul de la Satu Mare, arde acolo de saptamani si nu fac nimic, sunt depasiti de situatie,.Sa mearga generalul de la Suceava sa demonstreze ca merita genersl nu dosr la activitati cu gradinitele din oras! Are un salariu colosal, la munca nu la angajari cu ciubucuri!

    Răspunde

Lăsați un comentariu

*