Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Trei indivizi au atacat cu toporul și răngile un bărbat. Erau cât pe ce să-l omoare

Trei indivizi sunt cercetați de polițiști după ce au atacat un consătean cu toporul și răngile. Cocîrdan Dumitru Dorel, Cocîrdan Valentin Bogdan şi Cocîrdan Ionuţ Andrei, din comuna Ostra, sunt cercetați pentru comiterea infracţiunii de tentativă la omor.

Marți, 19 decembrie, aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore  și s-a solicitat Tribunalului Suceava arestarea preventivă a inculpaților pentru o perioada de 30 de zile.

Procurorii arată că la data de 05 noiembrie 2017,  Cocîrdan Dumiartru Dorel (înarmat cu o rangă), Cocîrdan Ionuţ Andrei (înarmat cu o rangă) şi Cocîrdan Valentin Bogdan (având asupra sa un topor), fără a purta vreo discuţie cu persoana vătămată Gavriluț Flocea, care era în trecere prin fața locuinței lor, s-au năpustit asupra persoanei vătămate şi i-au aplicat multiple lovituri cu corpurile contondente aflate asupra lor.

Cei trei agresori l-au lovit pe Gavriluț Flocea în zona cranio-cerebrală, iar după ce victima s-a prăbuşit într-un şanţ de la marginea drumului au continuat să-i aplice multiple lovituri peste tot corpul.

După agresiune persoana vătămată a fost transportată la Spitalul judeţean de urgenţă „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, unde a fost supusă unor intervenţii chirurgicale complexe.

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, spun procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Trei indivizi au atacat cu toporul și răngile un bărbat. Erau cât pe ce să-l omoare | Moldova24

Lăsați un comentariu

*