Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Salonul Internațional de Artă Fotografică, cu sute de artiști fotografi. Vernisajul expoziției- vineri

Consiliul Județean Suceava, Muzeul Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina au organizat a XIV a ediţie a Salonului Internaţional de Artă Fotografică sub înaltul patronaj FIAP şi AAFR. Secţiunile din acest an au fost „Open” şi „Travel”. La fiecare secţiune participanţii se puteau înscrie cu maxim 4 lucrări.

Participarea la acest salon a fost liberă pentru toţi artiştii fotografi din întreaga lume. În acest an participarea a fost numeroasă. Astfel, s-au înscris în competiţie 433 de artişti fotografi din 47 de ţări.
Juriul internațional: Csaba BALASI, Presedintele juriului, M.FIAP, E. FIAP/g FIAP Liaisson officer, Romania, herBERT GMEINER, M.FIAP, HonEFiAP, Austria, Petru GEMĂNARU, A.FIAP, România, Vasile PALADEAN, AAFR, AAFU, Photographer Artist, Ukraine, Victor RUSU, AAFR, Photographer Artist, România.

Au fost acordate 18 premii pentru fiecare secţiune în total 36 de premii. Selecţia s-a realizat din 3227 de fotografii ale artiştilor fotografi, intrate în concurs, dintre care 1703 fotografii pentru secțiunea OPEN și 1524 fotografii pentru secțiunea Travel.

Vernisajul va avea loc, vineri, 22 decembrie 2017, ora 12, la Muzeul de Istorie. Perioada de expunere va fi 22.12.2017 – 15.01.2018.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*