Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Bărbat arestat după ce a fost prins cu țigări de peste 162.000 de lei, în mașină

Un bărbat a fost arestat preventiv, miercuri, la propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru contrabandă.

La data de 11 decembrie 2017, Vasile Răileanu a transportat cu un autoturism, într-un compartiment amplasat între benă şi cabină, un număr de 10.000 de pachete ţigarete marca Ashima şi 4.820 pachete ţigarete marca Marble de provenienţă duty-free, introduse ilegal pe teritoriul României. Prejudiciul a fost estimat la suma de 162.164,60 lei, nerecuperat.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Fălticeni a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru 30 zile.

„Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea unei măsuri preventive reprezintă etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Bărbat arestat după ce a fost prins cu țigări de peste 162.000 de lei, în mașină | Moldova24

Lăsați un comentariu

*