Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Șoferul care a produs accidentul în care a murit un tată și copilul său, arestat preventiv

Șoferul de 30 de ani, din municipiul Suceava, care a produs, duminică, accidentul în care și-au pierdut viața un tată și copilul său de nouă ani, ambii din Bistrița, iar pe soția acestuia a băgat-o în spital, a fost arestat preventiv, miercuri, pentru 30 de zile.

Magistrații Judecătoriei Fălticeni au admis propunerea de arestare a lui Daniel Ciuriuc, făcută de Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni.

Un accident cumplit a avut loc duminică, la amiază, soldat cu moartea a două persoane și rănirea gravă a altor două.

Accidentul rutier a avut loc pe raza localității Vadu Moldovei, fiind implicate un microbuz și un autoturism, cauza fiind depășirea pe linie continuă.

În microbuz se afla doar șoferul în momentul impactului, iar în autoturism o familie cu un copil.  Bărbatul și femeia au rămas încarcerați. Din nefericire, bărbatul a murit, iar femeia a fost scoasă de pompieri din mașină.

Răniții, respectiv șoferul de pe microbuz, femeia și copilul, au fost transportați la spital, dar copilul a murit la spital.

FOTO Tragedie! Un tată și copilul său au murit, iar mama și un alt șofer au fost răniți. Un microbuz a spulberat un autoturism (Update)


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Șoferul care a produs accidentul în care a murit un tată și copilul său, arestat preventiv | Moldova24
  2. Șoferul unui microbuz a scăpat de pușcărie după un accident mortal. Un tată și copilul său și-au pierdut viața | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*