Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Scandal terminat cu o bătaie în sediul unei primării din Suceava

Un scandal s-a lăsat cu o bătaie în toată regula în sediul unei primării din județul Suceava. Incidentul a avut loc luni după-amiază, chiar în sediul Primăriei Dornești.

Totul a pornit din fața primăriei, unde se aflau un bărbat de 43 de ani și o tânără de 29 de ani, din comuna Dornești, care așteptau un mijloc de transport în comun, iar la un moment dat au venit alți doi localnici, de 55 și 30 de ani. Între bărbați a început un scandal pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Bărbatul de 43 de ani chiar a scos un cuțit amenințându-i pe ceilalți doi, dar aceștia nu s-au potolit. Tot scandalul s-a mutat în sediul Primăriei, iar bărbatul de 43 de ani a fost lovit crunt de cei doi. Nici femeia nu a scăpat de cei doi, aceștia îmbrâncind-o pentru că a intervenit să aplaneze scandalul.

Abia polițiștii au reușit să îi potolească pe scandalagii. Bărbatul de 43 de ani a ajuns la spital, unde a primit îngrijiri medicale. Oamenii legii fac acum cercetări pentru tulburarea ordinii și a liniștii publice, dar și pentru lovire sau alte violențe.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Scandal terminat cu o bătaie în sediul unei primării din Suceava | Moldova24

Lăsați un comentariu

*