Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Aproape 3.000 de rezervări cu serii fictive de șasiu, la Înmatricularea Autoturismelor

În urma măsurilor de eficientizare a activității la Serviciul Înmatriculări Vehicule și Eliberare Permise auto, măsuri dispuse de prefectul Mirela Adomnicăi și aplicate din 4 decembrie, s-a constatat că s-au făcut în jur de 3000 de rezervări pe serii de caroserii fictive. Acestea reprezentau un sfert dintre rezervările făcute și au fost anulate.

Prefectul Sucevei susține că nu este suficientă doar anularea acestor rezervări, ci vrea să afle și cum s-a ajuns la crearea unei rețele care numără cel puțin zece persoane, care fac programări multiple. Serviciul de Înmatriculări are datele de identificare ale respectivelor persoane.

Am solicitat, într-o primă fază, celor care din diverse motive nu se pot prezenta la data programată să-și anuleze singuri programarea pentru a elibera astfel locuri care să rămână la dispoziția celorlalți doritori. Întrucât am constatat că nu se procedează individual la anulare, am listat din baza noastră de date multiplele programări pe numele aceleiași persoane din care am selectat pe criteriul serie de caroserie cu suspiciuni de a fi fictivă, în sensul în care erau consecutive ca și număr, un număr de 3000 asemenea programări, din care în jur de 2000 la programările pentru înmatriculare definitivă și aproape 800 la înmatriculările provizorii”, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, prefectul Sucevei.

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*