Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Sute de pensionari suceveni care s-au înscris la Revelionul pensionarilor, rămași pe dinafara

Sute de pensionari, care s-au înscris pentru a participa la Revelionul pensionarilor organizat în ianuarie 2018, au rămas pe dinafară. Deși se intenționa organizarea unei petreceri cu 1.500 de pensionari, doar 850 au fost acceptați.

Asociatia Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor Suceava organizeaza la data de 06 si 07 ianuarie 2018  “Revelionul Pensionarilor”, care va cuprinde, printre altele, o masa festiva, momente culturale distractive, recreative, tombola si socializare.

Deschiderea festivitatilor va avea loc la orele 13.20  in data de 06.01. 2018.

„Este pentru al 12-lea an de cind organizam asemenea eveniment, la care participa peste 850 membri un record, intentia era de organizare pentru un nr. de 1500 de membri participanti, dar Primaria Suceava a renuntat la acel contract de parteneriat care urma sa fie incheiat cu C.A.R. Pensionari Suceava in ultimul moment. Ne-am trezit astfel cu o avalansa de inscrieri de sute de membri care nu au mai putut prinde un loc la acest eveniment si pentru care ne cerem scuze, ca Primaria Suceava a renuntat la acest parteneriat. Nu este pentru prima data cind solicitarile asocatiei de pensionari catre Primaria Suceava prin acei alesi au ramas fara raspuns , la fel s-a solicitat si la Consiliul Judetean Parteneriate, ca prin Centrul Cultural Bucovina sa se prezinte in cadrul manifestarilor un scurt program artistic de maxim 20 minute”, a precizat  preşedintele CAR Pensionari Suceava, Cezar Telescu.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*