Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

FOTO! Accident! Un autoturism și o dubiță de la Betty Ice s-au ciocnit

Foto: Dumitru Reut

Un autoturism și o dubiță de la Betty Ice s-au ciocnit, luni seară, la Vicovu de Sus. Potrivit martorilor, mașina era condusă de un tânăr din Gura Putnei, care a fost rănit și transportat la spital.

În timp ce conducea autoturismul pe DN 2H, din direcția Putna spre localitatea Bivolărie, un tânăr de 21 de ani, din comuna Putna, a efectuat manevra de depășire neregulamentară a unui atelaj hipo, pe un sector de drum cu marcaj longitudinal continuu și indicator cu semnificația ,,Depășirea interzisă” ocazie cu care, a acroșat autoutilitara condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 51 de ani din județul Iași.

În urma impactului, a rezultat rănirea conducătorului auto de 21 de ani și a unei femei de 48 de ani, din comuna Putna, pasageră în același autoturism.

„Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, arată IPJ Suceava.

 

Foto: Dumitru Reut

 


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*