Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Tânăr de 24 de ani prins cu brazi tăiați ilegal

Un tânăr de 24 de ani este cercetat de polițiști după ce a tăiat ilegal mai mulți brazi. Potrivit unui comunicat al Poliției Suceava, duminică după-amiază, o patrulă din cadrul Secției 15 Poliție Rurală Vatra Dornei, a oprit pentru control pe DN 18, din comuna Cârlibaba, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un localnic de 24 de ani, care transporta pe suportul portbagaj de pe cupolă, mai mulți brazi.

În  urma   verificărilor,   polițiștii   au   constatat  faptul   că  cei  7   pomi   de   iarnă   transportați  nu prezentau   amprenta   dispozitivului   silvic   de   marcare,   iar   conducătorul   auto   nu   a   putut   prezenta documente de proveniență, declarând faptul că au fost tăiați ilegal din locul denumit „Diaca”.

„Conducătorul   auto   a   fost   sancționat   contravențional   pentru   încălcarea   prevederilor   Legii nr.171/2010, iar cei 7 brazi în valoare de 210 lei, au fost confiscați și predați în custodie Ocolului Silvic Iacobeni, pentru valorificare în condițiile legii”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*