Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Un individ acuzat de afaceri cu droguri, alături de Alexandru Huțuleac, a amenințat cu moartea un polițist. „Bine vă face lumea că vă crapă capul”

Foto: Facebook

Un tânăr din Rădăuți, acuzat de afaceri cu droguri, alături de Alexandru Huțuleac, cel care a tăiat cu sabia un polițist SAS, a amenințat un polițist în sediul Poliției Municipiului Rădăuți.

Este vorba despre Iosif Marian Grijincu, aflat sub control judiciar, care, vineri, a mers la poliție, fiind citat de polițistul desemnat cu supravegherea, în vederea aducerii la cunoștință a încheierii instanței privind prelungirea controlului judiciar.

La un moment dat acesta l-ar fi amenințat pe polițistul din camera de anchetă spunându-i „bine face lumea că vă crapă capul” (făcând referire la Alexandru Huțuleac, zis Duțu, care l-a tăiat cu sabia în cap pe Dan Ciprian Șfichi), dar și că „îi crapă capul” și „este un om mort”.

Grijincu a fost preluat de cei de la Serviciului Acțiuni Speciale, iar  Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți a dispus urmărirea sa pentru ultraj, fiins reținut pentru 23 de ore.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Costel says:

    Suceava cu interlopii ei… Asta este doar buba care s a spart dar mafia este la toate nivelurile in judet. Cei mai ,,tari,, fac legea!!!

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vești bune despre polițistul tăiat cu sabia de un interlop. A fost detubat, iar prognosticul este favorabil | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*