Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

ISU Suceava: Carosabilul este în stare bună, se circulă în condiții normale

Reprezentanții Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență Suceava a transmis o informare după monitorizările avute pe drumuri pe parcursul zilei de duminică.

„Carosabilul este în stare bună, se circulă în condiții normale, dar cu posibilitate de apariție a poleiului pe timpul nopții. Conduceți prudent!”, este mesajul ISU.

Zeci de utilaje au intervenit încă din noaptea de sâmbătă spre duminică pentru deszăpezirea drumurilor județene și naționale din județul Suceava.

„În primă fază, cele mai afectate au fost zonele de munte din zona vestică a regiunii – județele Suceava, Neamț, Bacău și Vrancea, frontul atmosferic acoperind ulterior și restul județelor Moldovei – Botoșani, Iași, Vaslui și Galați. O atenție deosebită au fost acordate trecătorilor din zona de nord a regiunii (Mestecăniș, Tihuța), iar intervenția promptă a drumarilor ieșeni a făcut ca la acest moment starea carosabilului să fie una bună, „la negru”, fără niciun fel de blocaje în trafic. În continuare, pe drumurile naționale din regiunea Moldovei se circulă în condiții de iarnă (carosabil umed, cu porțiuni de zăpadă frământată, în strat de maxim 2 cm), echipele DRDP Iași acționând în permanență pentru deszăpezire, dar și preventiv, cu soluții antiderapante, pentru a împiedica formarea poleiului”, arată DRDP Iași.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*