Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Un biciclist care a ajuns pe contrasens, lovit de o mașină

Vineri seară, în timp ce se deplasa pe bicicletă pe DJ 178F, în afara localității Măneuți, un localnic de 54 de ani, s-a dezechilibrat și a pătruns pe mijlocul drumului, fiind acroșat de autoturismul condus regulamentar din sens opus de un bărbat de 32 de ani din comuna Frătăuții Vechi.

În urma impactului, a rezultat rănirea biciclistului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. După producerea accidentului, un tânăr de 20 de ani din localitate, rudă cu victima, a luat bicicleta de la fața locului și a transportat-o la domiciliu, fără acordul poliției.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, acestuia și victimei, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, vinovat de producerea accidentului se face conducătorul bicicletei care se deplasa pe drumul public pe contrasens, fără a avea bicicleta dotată corespunzător.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „modificarea urmelor accidentului fără acordul poliției”, ce va fi soluționat procedural, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. Domnilor… tata avea bicicleta dotată corespunzator… nu era băut conform analizelor de la iași de la spital acolo unde a și murit din cauza accidentului… el sigur a fost orbit de farurile masinii care venea spre el și el a vrut sigur sa se ferească de masina si ei nu l-au văzut… ceea ce au și recunoscut altor persoane. Tata avea și vestă reflectorizanta pe el si era foarte usor de vazut. Bicicleta avea farul aprins cad fratele meu a luat-o de la fața accidentului. Iar el a fost pus de una din persoanele care erau de fata sa ia bicicleta de acolo iar el in șocul in care era vazandu-si tatăl plin de sânge și umflat la fața tot, într-o baltă de sânge ă luat-o fără să conștientizeze. Conducatorul mașinii, sunt si martori, ca ei erau pe internet. De aceea nu l-au văzut pe tata, care cum am spus mai sus a și decedat din cauza lor. Plus ca la ora asta, la aproape 6 luni de la accident, dosarul nu a fost soluționat, nu a fost adusă nici expertiza nimic, asta probabil din cauza mitei primite de polițiștii care au ajuns la fața locului, dosarul fiind pus undeva deoparte si sa nu se fi atins nimeni de el. . PANA LA URMA EXISTĂ UN DECEDAT DIN CAUZA FAPTULUI, ȘI ACELA ESTE TATA. Aici ar trebui să fie dosar pentru omor din culpă nu vătămare din culpă sau un simplu accident cum ni sa spus familiei când am întrebat la poliție.

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un biciclist care a ajuns pe contrasens, lovit de o mașină | Moldova24

Lăsați un comentariu

*