Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

FOTO Tragedie! Un tată și copilul său au murit, iar mama și un alt șofer au fost răniți. Un microbuz a spulberat un autoturism (Update)

Un accident cumplit a avut loc duminică, la amiază, soldat cu moartea a două persoane și rănirea gravă a altor două.

Accidentul rutier a avut loc pe raza localității Vadu Moldovei, fiind implicate un microbuz și un autoturism, cauza fiind depășirea pe linie continuă.

În microbuz se afla doar șoferul în momentul impactului, iar în autoturism o familie cu un copil.  Bărbatul și femeia au rămas încarcerați. Din nefericire, bărbatul a murit, iar femeia a fost scoasă de pompieri din mașină.

Răniții, respectiv șoferul de pe microbuz, femeia și copilul, au fost transportați la spital.

Update:

Copilul de nouă ani, care a fost rănit duminică, în accidentul de la Vadu Moldovei, a murit, în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cadrele medicale.

Tatăl său, Dan Popa, de 34 de ani, din Bistrița Bârgăului, a murit și el în urma impactului mașinii în care se aflau cu un microbuz.

Singura care a scăpat cu viață este mama copilului, Iuliana Popa, de 38 de ani. Accidentul s-a produs după ce șoferul unui microbuz, Daniel Ciuriuc, de 30 de ani, a intrat violent în mașina în care se afla familia din Bistrița Năsăud după o depășire periculoasă a mai multor mașini, pe linia continuă.

Daniel Ciuriuc a ajuns și el la spital. Acesta nu era băut.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Copilul de 9 ani rănit în accidentul de la Vadu Moldovei a murit | SuceavaNews.ro
  2. Șoferul care a produs accidentul în care a murit un tată și copilul său, arestat preventiv | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*