Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Dan Ioan Cușnir: Municipiul Suceava își întâmpină vizitatorii cu capcane turistice și câini vagabonzi

Președintele organizației municipale a PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, susține, printr-un comunicat de presă, că deși municipiul Suceava a câștigat titlul de Destinație turistică de excelență, turiștii sunt întâmpinați „cu o programare obligatorie la un service auto și o vizită obligatorie la Spitalul Județean Suceava unde condițiile de tratament sunt foarte bune”.

La început de week-end turistic (respectul pe care Ion Lungu îl arată față de suceveni este binecunoscut), municipiul Suceava își întâmpină vizitatorii cu capcane rutiere care au scopul de a prelungi sejurul pe durata reparației autovehicolelor, această metodă de marketing turistic implementată de Primăria Suceava fiind unică pe glob. De asemenea, după o prezență simbolică de 14 ani la Primăria Suceava a lui Ion Lungu, și câteva milioane de euro cheltuite pentru așa zisa rezolvare a problemei cânilor vagabonzi viceprimarul Lucian Harșovschi a înțeles într-un târziu că turismul este incompatibil cu prezența masivă a câinilor vagabonzi pe străzile Sucevei”, a precizat Cușnir.

În acest an la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Suceava s-au prezentat 614 persoane mușcate de câini vagabonzi.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Dan Ioan Cușnir: Municipiul Suceava își întâmpină vizitatorii cu capcane turistice și câini vagabonzi | Moldova24

Lăsați un comentariu

*