Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Doi soți din Verești, răniți într-un accident

Doi soți din comuna Verești au fost răniți într-un accident de circulație, joi, pe raza localității Bursuceni. Potrivit polițiștilor, un bărbat de 67 ani, din comuna Vereşti, a condus autoturismul pe DC 65, pe raza localităţii Bursuceni, dinspre Corocăieşti spre Dumbrăveni şi a virat pe un podeţ betonat din faţa unui imobil fără a se asigura şi a acorda prioritate autoutilitarei care era condusă regulamentar de către un bărbat de 33 de ani, din municipiul Suceava, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului de 67 de ani şi a soţiei acestuia de 66 de ani, din comuna Verești, pasageră în același autoturism, care au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Suceava pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Nu au rămas internaţi.

„Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest rezultatele fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat iar ulterior li s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.  S-a întocmit dosar de penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”, arată IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Doi soți din Verești, răniți într-un accident | Moldova24

Lăsați un comentariu

*