Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Flutur: Astăzi am semnat cu CAS un contract de finanțare de 9 milioane lei pentru Spitalul Județean

spitalul judetean suceavaPreședintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a semnat, joi, cu Casa de Asigurări de Sănătate, un contract de finanțare de nouă milioane de lei pentru Spitalul Județean Suceava. Banii sunt pentru lucrările la secția de îngrijiri paleative din incinta Spitalului vechi și pentru dotări în special la secțiile de cardiologie și îngrijiri paleative.

„Astăzi am semnat cu CAS un contract de finanțare de 9 milioane lei pentru Spitalul Județean. Banii vin prin CAS, de la Ministerul Sănătății, in urma solicitărilor noastre.  Cei 9 milioane lei sunt alocați pentru 3,9 milioane de lei pentru lucrări la secția de îngrijiri paleative din incinta Spitalului vechi, 5,15 milioane de lei dotări, in special pentru secțiile de cardiologie și îngrijiri paleative”, a spus Flutur.

Șeful administrației județene susține că vor fi continuate investițiile la unitatea spitalicească. Printre acestea se numără, la Cardiologie – o extindere la corpul E prin supraetajare, extindere cu 600 de metri pătrați.

„Vom procura aparatură de cea mai înaltă performantă în domeniul neurochirurgiei și epileptologiei. Vrem să achiziționăm o linie de neuronavigație de ultimă generație pentru operații declare precizie pe creier și coloană, pentru intervenții în cazul atacurilor cerebrale și paralizie”, a declarat Flutur.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Flutur: Astăzi am semnat cu CAS un contract de finanțare de 9 milioane lei pentru Spitalul Județean | Moldova24

Lăsați un comentariu

*