Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Polițistul Ciprian Șfichi și-a auzit fetițele la telefon și și-a recunoscut colegii

Polițistul Dan Ciprian Șfichi, aflat la un spital din Iași după ce a fost tăiat cu o sabie de un interlop, dă semne că starea sa de sănătate se îmbunătățește. Acesta și-a ascultat fetițele la telefon miercuri, iar joi și-a recunoscut colegii.

„Acum câteva minute soția lui Ciprian i-a dat telefonul în mâna lui ca să își audă fetițele în timp ce vorbea cu ele. Ciprian a dus telefonul la ureche singur să le poată auzi! Dumnezeu a făcut minuni! Există Dumnezeu și există minuni, există medici buni! CIPRIAN TRĂIEȘTE! CIPRIAN RĂSPUNDE LA STIMULI! CIPRIAN SE VA FACE BINE! Să ne rugăm pentru el și Dumnezeu îl va face bine! Azi e o sărbătoare mare și s-au întâmplat minuni pentru El!”, este mesajul postat pe pagina de socializare de către unul dintre prietenii polițistului rănit.

„Ciprian azi si -a recunoscut colegii, le-a mulțumit atat lor cat si voua prin ridicarea mâinii, printr-un semn OK !Donați in continuare sânge ,este nevoie! Va multumim din suflet atat noi cat si familia lui pentru toate mesajele voastre de încurajare si toate urările de bine!Hai Cipri ,luptăm in continuare ❤Multumim doctorilor de la Spitalul de Neurochirurgie Iasi,sunteți îngerii lui în alb ❤”, este mesajul transmis joi.

Medic, despre polițistul Ciprian Șfichi: A dat primele semne de mişcare la mâna şi piciorul drept


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Polițistul Ciprian Șfichi și-a auzit fetițele la telefon și și-a recunoscut colegii | Moldova24

Lăsați un comentariu

*