Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Femeie lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din Rădăuți

O femeie de 63 de ani, din municipiul Rădăuți, a mers la poliție, marți, și a anunțat că a fost victima unui accident rutier.

După accident conducătorul auto, un bărbat de 55 de ani din comuna Volovăţ a oprit, a discutat cu victima după care si-a continuat deplasarea.

În urma verificărilor efectuate și a cercetării locului faptei, a rezultat că la data de 05.12.2017, în jurul orei 05.30, bărbatul de 55 de ani se deplasa la volanul autoturismului pe strada Piața Unirii având direcția de deplasare dinspre strada Bogdan Vodă spre strada Dimitrie Onciul.

Când a ajuns în intersecția semaforizată din dreptul Catedralei Ortodoxe, conducătorul auto a acroșat-o cu partea din față a mașinii pe femeia de 63 de ani care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni semnalizată cu indicator și marcaj. Din impact victima a căzut pe carosabil, conducătorul auto a oprit, a discutat cu aceasta după care și-a continuat deplasarea.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea pietonului.  Conducătorul auto Marin H., de 55 de ani, din comuna Volovăț, a fost identificat la locul de muncă. Acesta a recunoscut fapta și a declarat că a discutat cu victima dar aceasta i-a spus că nu a suferit leziuni.

„Victima a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ și s-au recoltat mostre biologice de sânge. Din primele cercetări vinovăția producerii accidentului aparține conducătorului auto care nu a acordat prioritate de trecere pietonului care s-a angajat în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”, se precizează într-un comunicat al IPJ Suceava.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Femeie lovită de o mașină pe o trecere de pietoni din Rădăuți | Moldova24

Lăsați un comentariu

*