Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

VIDEO! Bărbat în comă la spital după ce a fost spulberat de un tir din Suceava

Foto: Bistrițeanul.ro

Un bărbat de 47 de ani se zbate între viață și moarte după ce a fost lovit de un TIR înmatriculat în Suceava, în apropiere de centrul localității Prundu Bârgăului.

Potrivit Bistrițeanul.ro, accidentul a avut loc marți. Un bărbat de 47 de ani a fost surprins de un TIR înmatriculat în Suceava, în dreptul unui magazin. Imediat la locul accidentului a ajuns un echipaj SMURD care a început să-i acorde bărbatului primul ajutor. Bărbatul a fost găsit de către echipajele medicale în stare foarte gravă, cu răni severe la cap. Acesta a fost transferat la un centru de traume pentru o operație neurochirurgicală. Medicii sunt rezervați cu privire la șansele sale de supraviețuire.

„Din primele cercetări, se pare că accidentul s-a produs pe fondul traversării neregulamentare a pietonului. Acesta s-a angajat în traversare din partea stângă în direcția de deplasare a ansamblului auto, fiind surprins și accidentat de către acesta. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului. Conducătorul auto a fost testat cu etilotestul, rezultatul fiind negativ”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro subcomisar Laurențiu Neagoe.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*