Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Informații de ultimă oră despre starea polițistului Ciprian Șfichi. Anunțul făcut de Poliția Română

Poliția Română a transmis un mesaj, miercuri dimineață, despre starea polițistului rănit cu o sabie în timpul unei percheziții, la Rădăuți. Dan Ciprian Șfichi a trecut noaptea cu bine, iar colegii săi au donat sânge pentru acesta.

„Ciprian a depășit noaptea cu bine. O parte dintre colegii noștri au donat deja sânge, pentru a fi în rezerva spitalului, pentru orice eventualitate, iar alții vor merge în această dimineață către centrele specializate.  Mulțumim tuturor pentru gândurile bune adresate lui Ciprian”, este mesajul transmis de Poliţia Română.

La spitalul din Iași, Ciprian a fost operat de o echipă de zece medici.

„Pacientul a petrecut noaptea la Terapie Intensivă. Este intubat, ventilat, pe suport volemic. Este în stare gravă în continuare din cauza severității lezionare și posibilelor complicații”, a precizat medicul Tudor Ciuhodaru.

Polițistul de la Acțiuni Speciale, de 35 de ani, Dan Ciprian Șfichi, care a fost tăiat cu o sabie la cap de un individ, în timpul unei percheziții la Rădăuți, marți dimineață, lucrează de 12 ani în poliție. De altfel și tatăl său a fost polițist, iar fratele său este de asemenea polițist. El este căsătorit și are două fetițe.

La familia acestuia a ajuns un psiholog care va sta de vorbă cu rudele.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Informații de ultimă oră despre starea polițistului Ciprian Șfichi. Anunțul făcut de Poliția Română | Moldova24
  2. Colegii din Iași ai polițistului sucevean lovit cu sabia de un interlop au donat sânge pentru acesta | SuceavaNews.ro
  3. Peste 50 de polițiști suceveni au donat deja sânge pentru colegul lor Ciprian Șfichi | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*