Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Gheorghe Flutur: Am solicitat Ministerului Transporturilor să includă finanțarea șoselei de centură a Sucevei în Bugetul pe anul 2018, în anul Centenar

Președintele Consiliului Județean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, face noi demersuri pentru finalizarea șoselei de centură a Sucevei. El și-a argumentat solicitarea la Ministerul Transporturilor prin faptul că există o creștere a traficului rutier dinspre Siret și Rădăuți și „apar frecvent ștrangulări în Șcheia și Obcini, Municipiul Suceava”.

„Am solicitat Ministerului Transporturilor să includă finanțarea șoselei de centură a Sucevei în Bugetul pe anul 2018, în anul Centenar. Mi-am exprimat îngrijorarea că în proiectul de Buget pe 2018 este prevăzută o sumă nesemnificativă în dreptul acestui important obiectiv de investiții. Am insistat pe argumentul că există o creștere continuă a traficului rutier dinspre Siret și Rădăuți, că apar frecvent ștrangulări în Șcheia și Obcini, Municipiul Suceava. Am ridicat și problema respectării unor grafice de execuție a lucrărilor, după ce în luna august finanțarea centurii se asigură cu fonduri europene. Am avut și o discuție cu un secretar de stat din minister solicitând să se revină asupra previziunilor din Proiectul de Buget pe 2018, să se găsească o soluție pentru ca șoseaua de centură a municipiului Suceava să fie finalizată în anul Centenar 2018”, a precizat Flutur.

Flutur face un apel la toți parlamentarii suceveni să sprijine efectiv finanțarea în vederea finalizării acestui obiectiv guvernamental în anul Centenar.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Gheorghe Flutur: Am solicitat Ministerului Transporturilor să includă finanțarea șoselei de centură a Sucevei în Bugetul pe anul 2018, în anul Centenar | Moldova24

Lăsați un comentariu

*