Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Femeie găsită moartă la marginea drumului, cu pantalonii până la genunchi, legată și cu mai multe răni

O femeie a fost găsită moartă, marți dimineață, pe marginea unui drum de pe raza satului Giurgești din comuna Vulturești. Este vorba despre Florina Dumitriu, care a fost găsită decedată pe marginea drumului comunal ce tranzitează satul Giurgești, acoperită cu o pătură, având pantalonii trași în jos până la nivelul genunchilor, iar picioarele legate la nivelul genunchilor cu un cearșaf, prezentând leziuni la nivelul capului și a corpului.

Cadavrul acesteia a fost găsit la o distanță de circa 10 – 15 m de locuința în care locuia împreună cu familia sa formată din soțul ei și trei copii minori.

„În continuare se efectuează cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs decesul, de către o echipă complexă formată dintr-un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava și lucrători de poliție din cadrul IPJ – SIC Suceava. În cauză s-a întocmit dosar penal la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie raportat la infracțiunea de omor”, se precizează într-un comunicat al procurorilor.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Femeie găsită moartă la marginea drumului, cu pantalonii până la genunchi, legată și cu mai multe răni | Moldova24
  2. Bărbat arestat preventiv după ce și-a ucis în bătaie soșia, din gelozie, și a abandonat-o în drum | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*