Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Apel disperat! Polițistul Dan Ciprian Șfichi are mare nevoie de sânge

Polițistul de la Acțiuni Speciale din Suceava, Dan Ciprian Șfichi, care se află în prezent în mâinile medicilor ieșeni, are mare nevoie de sânge. El se află la Terapie Intensivă.

Cei care vor să îl ajute și să doneze pentru el o pot face la centrele de transfuzie. Se poate dona orice grupă de sânge, dar să specificați numele polițistului în momentul în care donați.

„Dan Ciprian Sfichi, are foarte mare nevoie de sange!!Acum se afla la Iasi. Va rog pe toti care aveti bunavointa sa mergeti sa donati sa specificati la centru de donare si transfuzie numele lui, #Dan #Ciprian #Sfichi“! Program centru Suceava 08-13, Program centru Iasi- 07-13. Se numește donare cu țintă. Mergeți la centrele de donare, completați un formular și când sunteți întrebați dacă donați pentru cineva? Atunci specificați numele polițistului. Când mergeți sa donați trebuie sa mâncați cu aproximativ 1 ora înainte (alimente fără grăsimi, slănină, suntem, etc….), sa nu consumați alcool, se poate dona chiar dacă ați băut cafea și sa nu fumați înainte de donare. Procesul de donare durează în medie intre 20-40 de minute. Sa aveți buletinul sau cartea de identitate la dumneavoastră. În București la Centrul de Transfuzii Sangvine programul este 07:30-13:30, Strada Doctor Constantin Caracaș 2, București (zona pasajului Victoria, ieșirea spre Blvd. Nicolae Titulescu)”, este strigătul disperat al celor care îl cunosc pe Dan.

Poliţist din Suceava, în comă, după ce a fost atacat cu sabia în timpul unor percheziţii


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Apel disperat! Polițistul Dan Ciprian Șfichi are mare nevoie de sânge | Moldova24

Lăsați un comentariu

*