Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Fără scrupule! Un individ a obligat fiicele concubinei sale să întrețină cu el relații sexuale normale și orale

Un individ a fost arestat preventiv, luni, după ce a întreținut relații sexuale normale și orale cu cele două fiice ale concubinei sale, de zece și 13 ani.

Marian Vasile Oanea a ajuns pe mâna procurorilor, fiind cercetat pentru  „viol în formă continuată”.

Anchetatorii arată că în perioada iunie 2016 – 06 octombrie 2017, Oanea Marian Vasile a întreţinut în mod repetat relaţii sexuale normale şi orale cu minorele P.F.M., în vârstă de 10 ani, și P.B.G., în vârstă de 13 ani, împotriva voinţei acestora, minorele aflându-se în îngrijirea şi ocrotirea acestuia şi a concubinei sale.

„La data de 04.12.2017 judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului OANEA MARIAN VASILE pentru o durată de 30 de zile. Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nici o situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, susțin procurorii.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Fără scrupule! Un individ a obligat fiicele concubinei sale să întrețină cu el relații sexuale normale și orale | Moldova24

Lăsați un comentariu

*