Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Interlopul care a atacat cu o sabie polițistul din Suceava avea în curte trei câini de luptă. Greșeala uriașă a polițistului

Șeful Poliției Române, Bogdan Despescu, a făcut precizări, în cadrul unei conferințe de presă, cu privire la modul în care s-a desfășurat percheziția la traficantul din Rădăuți, care l-a băgat în spital pe polițistul sucevean, Dan Ciprian Șfichi.

Potrivit acestuia, toți luptătorii aveau căști de protecți, inclusiv Dan Șfichi, dar greșeala polițistului a fost că nu a pus-o pe cap, motiv pentru care la nivelul Inspectoratului de Poliție s-a dispus o anchetă.

„Au pătruns în curtea imobilului unde erau trei câini de luptă, aceștia fiind liberi. S-a luat măsura asigurării câinelui liber și în continuare echipa s-a deplasat la intrarea în imobil, unde a somat, unde a solicitat proprietarului să deschidă pentru a se putea executa percheziția. Nu s-a dat curs acestei solicitări, fapt pentru care s-a procedat la pătrunderea cu mijloacele din dotare. În momentul în care echipa de luptători se afla în fața ușii și ușa a cedat, din interior, din întuneric, un bărbat de 29 de ani a ripostat cu o sabie, lovind polițiștii. Unul din colegii noștri a fost rănit în zona capului și zona brațului stâng. Agresorul a fost imobilizat, iar colegului nostru i s-au acordat imediat îngrijiri medicale de echipa care s-a deplasat la fața locului. Ulterior a fost transportat la spitalul din Rădăuți, și cu o echipă SMURD la spitalu din Suceava. Aici a fost evaluată starea medicală și s-a luat decizia că poate fi transportat cu elicopterul pus la dispoziție de Ministerul Afacerilor Interne la Spitalul din Iași. Avem o informație de ultimă oră că a ajuns cu bine la Iași. Avem mare încredere în echipa de specialiști de la Iași”, a declarat șeful Poliției Române, Bogdan Despescu.

Ministrul Carmen Dan merge la Iași, unde va ajunge și șeful Poliției Române, pentru a se asigura că polițistul sucevean primește toate îngrijirile necesare și este tratat corespunzător.

Poliţist din Suceava, în comă, după ce a fost atacat cu sabia în timpul unor percheziţii


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*