Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Agresorul polițistului Dan Ciprian Șfichi a fost reținut de polițiști. Vezi reacția ministrului Carmen Dan!

Agresorul polițistului Dan Ciprian Șfichi a fost reținut, marți dimineață, de polițiști.  Individul de 38 de ani, care l-a atacat cu o sabie, marți dimineață, pe agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Șfichi, se numește Alexandru Huțuleac, zis Dutu,  și a fost arestat anul trecut, în vară,  alături de alți traficanți de droguri, dar la sfârșitul anului trecut a fost pus sub control judiciar.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2011-2016, pe raza municipiului Rădăuţi a acţionat un grup infracţional organizat format din 22 de suspecți, printre care și Alexandru Huțuleac, a cărei activitate infracţională a constat în comercializarea de substanţe cu efect psihoactiv.

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, susţine că poliţistul rănit în misiune va fi transportat la un spital din Iaşi, precizând că este necesară adoptarea unui set de măsuri pentru protecţia poliţiştilor.

Suntem mobilizaţi să facem tot ce se poate pentru salvarea poliţistului. Este transportat la un spital din Iaşi, iar acolo va fi evaluat mult mai profund şi analizăm cu specialiştii de la DSU posibilitatea să-l transportăm la un spital universitar. (..) Poate acum, în ultimul ceas, vom înţelege cât de important e să adoptăm un set de măsuri care să protejeze poliţiştii în misiuni. Poate vor înceta speculaţiile că vrem să dăm puteri sporite poliţiştilor”, a declarat Carmen Dan la Digi24.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*