Vineri 19 Aprilie 2024, Actualizat acum 109 zile 12:00 am

Vezi cine este traficantul de droguri care a atacat cu o sabie un polițist în timpul perchezițiilor!

Individul de 38 de ani, care l-a atacat cu o sabie, marți dimineață, pe agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Șfichi, se numește Alexandru Huțuleac, zis Dutu,  și a fost arestat anul trecut, în vară,  alături de alți traficanți de droguri, dar la sfârșitul anului trecut a fost pus sub control judiciar.

Potrivit anchetatorilor, în perioada 2011-2016, pe raza municipiului Rădăuţi a acţionat un grup infracţional organizat format din 22 de suspecți, printre care și Alexandru Huțuleac, a cărei activitate infracţională a constat în comercializarea de substanţe cu efect psihoactiv.

like-facebookLiderul grupării, Răzvan Percec, din Rădăuți, a comercializat, prin intermediul altor membri, un colet de 15.226 de grame de substanţe interzise (ce conţinea aproape 127.000 de pliculeţe), cu suma de 25 de lei pliculeţul. Membrii grupului infracțional organizat au fost sprijiniți, în activitatea lor infracţională, de către partenerele de viață (soţii şi concubine).

În timp, în gruparea infracţională au fost racolaţi tineri de încredere, aşa-numite „săgeți”, care au comercializat substanţele interzise, preţul per pliculeţ crescând de la 25 de lei 40 de lei.

În urma investigaţiilor s-a stabilit că numărul clienţilor de încredere era de peste 300.

În urma cercetărilor efectuate în cauză au fost efectuate un număr de 10 constatări în flagrant privind activităţi legate de traficul cu substanţe interzise, totalizând peste 8 kilograme de astfel de substanţe.

În același registru, au fost identificate bunuri imobile achiziționate sau construite de către liderii grupului infracțional organizat, reprezentând terenuri și case, 15 autoturisme de lux, precum și conturi bancare deschise în insulele Marshall, Belize și Ungaria în care aceștia au trimis sume importante de bani.

Poliţist din Suceava, în comă, după ce a fost atacat cu sabia în timpul unor percheziţii


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. SuceavaNews.ro
  2. Individul care a lovit cu sabia în cap un polițist, în timpul unei percheziții, a fost arestat preventiv | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*