Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Poliţist din Suceava, în comă, după ce a fost atacat cu sabia în timpul unor percheziţii

Un polițist din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Suceava a ajuns în comă la spital, marți dimineață, după ce a fost atacat cu o sabie, de un individ de 38 de ani, recidivist, în timpul unor percheziții la Rădăuți.

Este vorba despre agentul șef adjunct de poliție Dan Ciprian Șfichi, care a fost rănit grav la cap și braț și a fost dus de urgență la Spitalul Județean Suceava.

Totul s-a petrecut, marți dimineață, în timpul unor percheziții la Rădăuți, când unul dintre suspecți de trafic de droguri nu a deschis ușa, iar mascații au intrat cu forța, spărgând-o. În acel moment, Șfichi, fiind primul care a intrat, a fost atacat cu sabia.

Poliţia Română a transmis, în urmă cu puţin timp, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, că agentul şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale Suceava, a fost grav rănit în această dimineaţă.

„Suntem alături de colegul nostru, agent şef adjunct de poliție Sfichi Dan Ciprian, din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Suceava, care,în această dimineață, a fost rănit foarte grav, la cap şi braț, în timpul unei misiuni. Să ne rugăm cu toții ca Ciprian să ducă misiunea până la capăt, si sa se întoarcă în rândurile noastre sănătos!”,  este mesajul Poliţiei Române.

Dumitru Coarnă, preşedintele SPPPC, a declarat, că se fac eforturi pentru a fi dus cu elicopterul în Bucureşti.

Ccel care l-a atacat pe poliţist a fost arestat anul trecut, în iulie, tot pentru droguri. A fost eliberat sub control judiciar.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Vezi cine este traficantul de droguri care a atacat cu o sabie un polițist în timpul perchezițiilor! | SuceavaNews.ro
  2. Poliţist din Suceava, în comă, după ce a fost atacat cu sabia în timpul unor percheziţii | Moldova24
  3. Interlopul care a atacat cu o sabie polițistul din Suceava avea în curte trei câini de luptă. Greșeala uriașă a polițistului | SuceavaNews.ro
  4. Apel disperat! Polițistul Dan Ciprian Șfichi are mare nevoie de sânge | SuceavaNews.ro
  5. Cercetări „in rem” în cazul poliţistului lovit cu sabia în cap de un interlop, în timpul unei percheziții | SuceavaNews.ro
  6. Emoționant! Gestul făcut de o femeie pentru polițistul Ciprian Șfichi | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*