Sâmbătă 20 Aprilie 2024, Actualizat acum 110 zile 12:00 am

Percheziții la locuințele a doi tineri suspectați de furturi

Doi tineri sunt cercetați pentru furt, iar polițiștii au descins la locuințele lor unde au identificat bunurile furate din locuința unei femei din comuna Zamostea.

Un comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava arată că la data de 30 noiembrie 2017, în baza probatoriului administrat în cauzele privind două infracțiuni de furt calificat comise în dauna unei femei din comuna Zamostea, au fost emise mandatele de percheziție domiciliară de către Judecătoria Rădăuți, fiind încuviințate percheziții la domiciliile persoanelor bănuite de comiterea furturilor, respectiv doi tineri din localitate.

La nivelul Poliției Orașului Siret au fost constituite două echipe de poliţişti care în dimineața zilei de 30.11.2017 au pus în executare mandatele de percheziţie.

În urma activităţilor desfășurate, la ambele locații percheziționate au fost identificate mai multe bunuri având caracteristici identice cu cele reclamate de partea vătămată ca fiind furate.
Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 50%.

„Cercetările sunt continuate sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți cu privire la săvârșirea infracțiunii de „furt calificat””, se arată în comunicat.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*