Joi 18 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Primarul Bogdan Codreanu: „Nu voi candida pentru nicio funcție în PMP Suceava”

Primarul comunei Pojorîta, Ioan Bogdan Codreanu, dezminte informațiile apărute în presa suceveană potrivit cărora ar intenționa să candideze pentru funcția de președinte al organizației județene a PMP Suceava.

Edilul a declarat că apreciază faptul că unele organizații PMP din județ îl consideră potrivit pentru această funcție, însă, din motive personale nu va candida și nu dorește să fie implicat în toate aceste discuții politice.

Nu voi candida pentru nicio funcție, cu atât mai puțin pentru cea de președinte al partidului. Sunt deranjat de faptul că, fie și «pe surse», au apărut aceste informații, în condițiile în care eu nu am afirmat asta. Comuna Pojorîta și oamenii de aici reprezintă în continuare o prioritate pentru mine. Astfel, nu doresc să dau curs nici unei discuții din acest scandal politic”, a declarat Ioan Bogdan Codreanu.

Trebuie menționat faptul că aceste discuții au apărut după ce viceprimarul Sucevei Marian Andronache și-a anunțat candidatura pentru funcția de președinte al organizației județene a PMP Suceava.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*