Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Președintele PMP Rădăuți: Singura demisie pe care am primit-o este a lui Sorin Robu. Află motivul pentru care a renunțat la PMP!

Președintele organizației municipale PMP Rădăuți, Bogdan Adrian Nicolau,  susține că deși în ultima vreme s-au vehiculat mai multe demisii din organizația rădăuțeană doar Sorin Robu și-a înaintat demisia.

Din cei peste 120 de membri, singura demisie pe care am primit-o este a domnului Sorin Robu. Nu a fost surprinzătoare decizia dumnealui, întrucât acesta făcea presiuni asupra mea, cerându-mi periodic o funcție fie în deconcentrate, dar mai ales în consiliul de administrație al S.C. Servicii Comunale Rădăuți. I-am explicat acestuia în repetate rânduri că nu am și nici nu îmi doresc să am nicio influență asupra nimănui ca să pot să angajez vreo persoană în unul din serviciile pe care acesta le are în vizor.  Lucrurile au început să degenereze joi, 29 noiembrie a.c., când am refuzat convocarea unei ședințe comandate de persoane aflate la cârma partidului la nivel de județ. Acestea îmi cereau în mod expres să îl exclud din Biroul Executiv PMP Rădăuți pe domnul Emanuel Mitric, să i se retragă acestuia și sprijinul politic pentru ca domnul Sorin Robu să ajungă consilier local în locul lui. Trebuie menționat că la propunerea și la presiunile de tot felul făcute de aceleași persoane, s-au mai făcut în trecut excluderi din partid care s-au dovedit a fi invalide, fiind anulate în instanță”, arată Nicolau.

De asemenea, Nicolau arată că  alți simpatizanți ai partidului și foști membri din structura de conducere a PMP Rădăuți printre care și fostul președinte al organizației municipale, Adrian Puiu, și-au anunțat intenția de a se alătura partidului o dată cu schimbarea conducerii de la nivel județean.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*