Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

A murit încercând să facă bine. Femeia care și-a pierdut viața în avalanșa de la Călimani, plânsă de toți cei care au cunoscut-o

Nathy Josse, femeia care și-a pierdut viața după ce a fost prinsă sub zăpadă în urma unei avalanșe pe Călimani, a fost extrem de apreciată de toți cei care au cunoscut-o. Nathy iubea animalele, oamenii, iubea să facă bine și tocmai de aceea se implica în campanii umanitare.

O veste cumplit de tristă! Dumnezeu s-o odihnească! 🙁 Și Doamne, ajută să fie găsit teafăr celălalt voluntar! Ea era o iubitoare de animale, a purtat o campanie de sterilizare a animăluțelor din Vatra Dornei”, a spus Roxana Iordache.

Iată și alte mesaje transmise de prieteni:

Nathy Josse vei ramane mereu in inimele noastre- Hutan Cristian

-Un suflet pentru Romania ! Nathy Josse un erou national care a luptat cu propria viata in promovarea simbolului romanesc la orice inaltime ! Dumneazeu sa te aiba in pace ! Condoleante familiei!- Alexandru Botez

-DUMNEZEU SA O AIBA IN PAZA !,pacat asa tanara,muntele …….o iubire nebuna- Gheorghe Gavril

Trei persoane au fost surprinse de o avalanșă, vineri, în timp ce încercau să urce drapelul României pe munții Călimani.

Cei doi bărbați și o femeie, sunt alpiniști voluntari, doi dintre ei fiind pompieri militari aflați în timpul liber. Aceștia au urcat pe munte pentru a arbora steagul național, fiind o acțiune în scop comunitar.

Lucian Drăgan, de 36 de ani, a reușit să sune la 112. El a fost primul scos din zăpadă de salvatori. Apoi a urmat femeia, Nathy Josse, căreia salvatorii i-au aplicat manevre de resuscitare o oră, dar eforturile lor au fost zadarnice, aceasta decedând.

A treia persoană, Liviu Sorin Pandelea, de 40 de ani, încă se află sub zăpadă.

 


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. A murit încercând să facă bine. Femeia care și-a pierdut viața în avalanșa de la Călimani, plânsă de toți cei care au cunoscut-o | Moldova24

Lăsați un comentariu

*