Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Prefectul Mirela Adomnicăi: 1 Decembrie reprezintă pentru noi, românii, nu numai o zi de sărbătoare, ci chintesența idealurilor pentru care au luptat înaintașii noștri: unitate, libertate democrație.

Prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi, a transmis un mesaj tuturor sucevenilor cu prilejul Zilei Naționale a României, prin care arată că 1 Decembrie nu este doar o sărbătoare, ci „chintesența idealurilor pentru care au luptat înaintașii noștri: unitate, libertate democrație”.

Reprezentantul Guvernului în teritoriu îi îndeamnă pe toți românii să fie mândri de faptul că…sunt români.

„1 Decembrie reprezintă pentru noi, românii, nu numai o zi de sărbătoare, ci chintesența idealurilor pentru care au luptat înaintașii noștri: unitate, libertate democrație. Astăzi celebrăm împreună cea mai importantă pagină din istoria României, întregirea neamului nostru între granițele țării. Astăzi ne simțim însuflețiți de sentimentul național și ne mândrim că suntem români. La Mulți Ani, suceveni, vă doresc să vă bucurați din plin de această zi luminată intens în roșu, galben și albastru!”, a spus Adomnicăi.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Prefectul Mirela Adomnicăi: 1 Decembrie reprezintă pentru noi, românii, nu numai o zi de sărbătoare, ci chintesența idealurilor pentru care au luptat înaintașii noștri: unitate, libertate democrație. | Moldova24

Lăsați un comentariu

*