Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Emanuel Mitric: Nu am mai avut nevoie de acele leasinguri pentru că am renunţat la activitatea pe care o desfăşuram şi am renunţat la ele, cu returnarea a ceea ce am achiziţionat

Foto: Facebook

Omul de afaceri Emanuel Mitric, consilier local al PMP la Rădăuți, susține că a returnat vehiculele luate în leasing, dar cei care l-au reclamat nu au fost mulțumiți și s-au considerat prejucidiați.

Menționez că NU am mai avut nevoie de acele leasinguri pentru că am renunţat la activitatea pe care o desfăşuram şi am renunţat la ele, cu returnarea a ceea ce am achiziţionat. Cei care m-au reclamat nu au fost mulţumiţi şi s-au considerat prejudiciaţi. Mai exact, firma cu care a fost încheiat contractul nu a fost mulţumită de condiţiile returnării şi de starea vehiculului şi a semiremorcilor, reclamând furtul şi distrugerea”, a precizat Emanuel Mitric.

Totodată, omul de afaceri are încredere că organele de anchetă vor stabili vinovatul în această speță.

„Mai precizez că îmi rezerv dreptul de a acționa în instanță Societatea care a generat acest incident și e treaba organelor de anchetă să stabilească vinovatul în speță”, a adăugat Emanuel Mitric.


Loading...

loading...

2 Comentarii

  1. AUZI TUPEU says:

    Patroane cat tupeu pe capul tau.
    VINZI REMORCA PE BUCATI SI CICA NU A AVUT DREPTUL LA REPLICA ??

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un afacerist din Rădăuți a ajuns pe mâna procurorilor pentru un prejudiciu de peste 200.000 de lei | SuceavaNews.ro

Lăsați un comentariu

*