Miercuri 24 Aprilie 2024, Actualizat acum 114 zile 12:00 am

Un afacerist din Rădăuți a ajuns pe mâna procurorilor pentru un prejudiciu de peste 200.000 de lei

Foto: Facebook

Un om de afaceri a fost dus la audieri în urma unor percheziții care au avut loc miercuri. Este vorba despre consilierul local al PMP, din Rădăuți, Emanuel Mitric, administratorul societății Transmitric.

Mitric este cercetat pentru că ar fi săvârșit infracțiuni prin intermediul unor contracte încheiate cu societățile de leasing auto. Acesta ar fi luat în leasing mai multe autovehicule, dar nu a plătit ratele și ar fi refuzat să le predea. Este vorba despre  un autotren Volvo și două semiremorci Schmitz.

Procurorii au ridicat mai multe documente de la domiciliul acestuia, dar și de la sediul firmei, iar Mitric a fost dus la audieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Valoarea totală a prejudiciului se ridică la peste 200.000 de lei. Bărbatul este cercetat în libertate pentru  abuz de încredere, furt și distrugere.

Emanuel Mitric: Nu am mai avut nevoie de acele leasinguri pentru că am renunţat la activitatea pe care o desfăşuram şi am renunţat la ele, cu returnarea a ceea ce am achiziţionat


Loading...

loading...

3 Comentarii

  1. Grigorean Ionel says:

    Ce rai sunt procurorii astia. Drept acum cand a vrut sa faca si el un ban, avand functia de consilier PMP pentru Radauțeni. Domn PATRON ce pot sa spun, prind a se opri magariile tale, ai țepuit suficienti oameni care au crezut ca esti om de buna credinta si naivitatea lor a adus la pierderi importante de bani. ( un exemplu de om țepuit sunt si eu mai exact suma de 11.000 mii euro). Asa ca aveți grija la acest mare om de “AFACERII”

    PS: acest mare “OM DE AFACERI” Continuie sa administreze din umbra firma surori sale SC MITRIC FORWOOD SRL

    Răspunde
  2. relu fenechiu says:

    la 11.000 de euro, mai puneam 2000 si-i trimeteam un ucrainean, sau un albanez, la ceas de seara, sa-l ia un pic pe partea economica …

    Răspunde

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Un afacerist din Rădăuți a ajuns pe mâna procurorilor pentru un prejudiciu de peste 200.000 de lei | Moldova24

Lăsați un comentariu

*