Joi 25 Aprilie 2024, Actualizat 12:00 am

Incendiu la un restaurant din județul Botoșani, stins de pompierii din Siret

stiri, botosani, stiri din botosani, incendiu mihaileni, incendiu restaurant, pompieri (2)Un incendiu a cuprins un bar- restaurant din județul Botoșani, iar pompierii  suceveni au intervenit cu autospecialele pentru stingerea flăcărilor. Incendiul s-a manifestat, miercuri, la un bar- restaurant din comuna Mihăileni.

Când au ajuns pompierii, flăcările se manifestau în interiorul clădirii (în bar, în bucătărie, în sala de mese și într-un birou), cu pericol de propagare la întreaga construcție și la o casă de locuit, aflată în imediata vecinătate.

stiri, botosani, stiri din botosani, incendiu mihaileni, incendiu restaurant, pompieri (1)Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Siret au interventi cu două autospeciale, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Mihăileni, cu mijloace de primă intervenție pentru stingerea focului.like facebook

 Au ars lambriul din lemn din interior, pe o suprafață de aproximativ 450 mp, obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică (5 televizoare, un computer desktop, un laptop, 4 frigidere, sistemul de supraveghere, un boiler, un aragaz, o friteuză, 2 espressoare, un cuptor cu microunde, o casă de marcat), o parte din stolerie și documente contabile.  S-au degradat 180 de metri pătrați din învelitoarea din tablă a clădirii, 3 cuptoare de pizza, 3 aparate de jocuri mecanice, o instalație de răcit bere, instalația electrică, marfă depozitată în interior și altele. Incendiul a izbucnit în bucătăria restaurantului, prin efect termic al curentului electric, generat de un frigider lăsat sub tensiune”, susține purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*