Marti 23 Aprilie 2024, Actualizat acum 113 zile 12:00 am

Femeie cercetată pentru contrabandă. Avea în mașină țigări de peste 6.000 de lei.

O femeie de 33 de ani s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă după ce oamenii legii au găsit în mașina sa țigări de peste 6.000 de lei.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Suceava, luni seară, un echipaj rutier din cadrul Poliției Municipiului Suceava a oprit pentru control, pe str. Calea Obcinilor din localitate, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de o femeie de 33 de ani din Republica Moldova.

În urma controlului autoturismului, polițiștii au identificat 11.200 bucăţi ţigarete de proveniență extracomunitară și 12 sticle de băuturi alcoolice, a câte un litru fiecare, fără timbre fiscale.

Bunurile fără documente legale de proveniență, în valoare de circa 6.200 lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul în valoare de cca. 4000 Euro a fost indisponibilizat la sediul poliției.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, ce va fi soluționat procedural”, se precizează în comunicat.


Loading...

loading...

Ping-uri pentru aceasta Știre

  1. Femeie cercetată pentru contrabandă. Avea în mașină țigări de peste 6.000 de lei. | Moldova24

Lăsați un comentariu

*