Joi 28 Martie 2024, Actualizat 12:00 am

Tragedie! Tânăr de 27 de ani accidentat mortal de o mașină. Șoferul a fost reținut

Încă o tragedie a avut loc pe un drum din județul Suceava. Un tânăr de 27 de ani, din comuna Moldova Sulița, a fost accidentat mortal de o mașină al cărei șofer și-a văzut apoi de drum. Accidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni, în Moldova Sulița.

Iulian O. a fost găsit mort pe carosabil, iar polițiștii au pornit în identificarea individului care a produs accidentul.

Cu ocazia cercetării locului faptei, au fost identificate fragmente provenite de la un autoturism, concluzia fiind aceea că bărbatul a fost victima unui accident de circulaţie cu fugă de la locul faptei. În urma verificărilor, a fost identificat un autoturism cu avarii, într-un şanţ de pe DJ 175, ulterior fiind identificat și proprietarul vehiculului, un localnic de 22 de ani, care a recunoscut faptul că, în noaptea de 26/27.11.2017, în jurul orei 23.00, a condus mașina pe DJ 175, în zona producerii accidentului, însă a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în şanţ, fără să fie accidentată vreo persoană.  Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural.
Ulterior, în urma activităților specifice, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism de altă marcă și model a fost implicat în accident, fiind dispuse măsuri operative de căutare și identificare a conducătorului auto”, arată IPJ Suceava.

Șoferul a fost identificat în persoana lui Iulian Dumitru Harasemiuc, de 19 ani, din Moldova Sulița, care a condus  un Audi A4. Tânărul a recunoscut că l-a accidentat mortal pe Iulian O., dar apoi s-a speriat și a părăsit locul accidentului.

Iulian Dumitru Harasemiuc a fost reținut pentru 24 de ore, luni, urmând ca marți să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă. El este cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.


Loading...

loading...

Lăsați un comentariu

*